В неделя Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Нюкасъл във финала за

...
В неделя Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Нюкасъл във финала за
Коментари Харесай

Де Хеа: Започва нова ера в Манчестър Юнайтед

В неделя Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Нюкасъл във финала за купата на Лигата и завоюва първи трофей от съвсем шест години. Победата над " свраките ", съчетана с положителните игри във Висшата лига и отстраняването на Барселона от шампионата Лига Европа, кара Де Хеа да има вяра, че отборът още веднъж се връща към най-силните си дни.

Според испанеца главният " провинен " за това е мениджърът Ерик загар Хаг, който печели трофей още в първия си сезон отпред на тима.
 Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 2:0 в Карабао Къп
Манчестър Юнайтед с първи трофей от шест години

Триумфираха за Карабао Къп

" Трудно е да опиша какво усещам сега, само че съм прочувствен, тъй като тази суша без трофей бе прекомерно дълга ", сподели Де Хеа, който резервира 181-ва " суха " мрежа за Манчестър Юнайтед, с което усъвършенства клубния връх на легендата Петер Шмайхел.

" Това е стартът на една нова епоха. Отборът е подготвен за всичко. Показахме, че можем да печелим титли. Нека се насладим на момента, само че и да продължим. Мисля, че имаме шампионски нрав. Печелим мачове, а играчите, които влизат от пейката, вземат решение срещи. Трябва да запазим тази инерция и отсега нататък ", добави испанският пазач.
 Мейсън Грийнууд е провел среща с шефове на Манчестър Юнайтед
Мейсън Грийнууд е провел среща с шефове на Манчестър Юнайтед

За да стартират процеса на следствие и в опит да се стигне до дъното и аргументите за ситуацията
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР